gran cita musical

El Primavera Sound estudia alternatives pendent de l'evolució del coronavirus

El festival comunica que «de moment, continuem treballant des de casa en la planificació i organització de l'edició d'aquest any»

zentauroepp48405337 icult primavera sound190601203638

zentauroepp48405337 icult primavera sound190601203638

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival barceloní Primavera Sound ha comunicat aquest dilluns que estudia alternatives per garantir la celebració de l’edició  d’aquest any, que s’ha de celebrar del 3 al 7 de juny, i la que suposarà la vintena de la seva història. «De moment, continuem treballant des de casa en la planificació i organització de les edicions d’aquest any del Primavera Sound Barcelona i de Nos Primavera Sound Porto», ha informat l’organització de la gran cita musical, que remarca que està pendent de l’evolució de la pandèmia del coronavirus. De la mateixa manera, també ha admès que estan treballant en altres possibilitats perquè els festivals puguin celebrar-se aquest any si no fos possible per la crisi sanitària.

El festival ha assegurat que el seu «principal objectiu» és garantir la seguretat i el benestar del públic, els artistes i totes les persones involucrades en la cita, i ha destacat que segueix atentament l’evolució dels esdeveniments i que està en contacte amb les autoritats locals i sanitàries. L’organització ha afirmat que la prioritat és superar l’emergència sanitària, i ha agraït la «paciència i comprensió» dels fans del festival; també ha agraït a tots els interlocutors que s’hagin interessat per la celebració del festival.

Notícies relacionades

«Sobretot volem manifestar el nostre afecte i recolzament a totes les persones que s’hagin vist afectades per l’actual crisi sanitària global i a tots els col·lectius que estan contribuint que se solucioni», ha afegit el festival.

El coronavirus ha obligat l’ajornament de multitud de festivals culturals. Pel que fa als musicals, recentment ja s’han reubicat cites com el Viña Rock o l’Iruña Rock, que finalment se celebraran a l’octubre.