anunci esperat

Aquest és el cartell del Primavera Sound 2020: Massive Attack, Lana del Rey, The National, The Strokes i Tyler, The Creator

El festival se celebrarà al Parc del Fòrum de Barcelona entre el 3 i el 7 de juny

primavera-sound / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Primavera Sound de Barcelona ha anunciat aquest dimecres als artistes que actuaran en la pròxima edició, que se celebrarà al Parc del Fòrum entre el 3 i el 7 de juny.

Entre els més destacats, la cantant nord-americana Lana del Rey, la banda de rock The Strokes, el porto-riqueny Bad Bunny, la Dj Bad Gyal o Tyler, The Creator. També han sigut confirmats altres grups com Massive Attack, Bauhaus, The National, Cigarettes After Sex, Pavement, King Gizzard & the Lizard Wizard i Brockhampton.

Notícies relacionades

En aquest sentit, el festival de música, que se celebra des de l'any 2001, ha anunciat altres artistes com el duo Disclosure, Beck, Iggy Pop, Kacey Musgraves, King Princess, Nina Kraviz, Caribou, King Krule, Brittany Howard, Dj Shadow, Young Thug, Kim Gordon, Jeff Mills i Freddie Gibbs & Madli, entre d'altres.

Primavera Sound ha anunciat el cartell de la seva nova edició en un vídeo a través de les seves xarxes socials. Al novembre, el festival ja va revelar altres cantants como María del Mar Bonet, Bikini Kill, Mavis Staples i Chromatics.