DE LA FURGONETA

Roben els instruments del grup Ilegales després del concert a Barcelona

Els lladres es van emportar cinc guitarres elèctriques i un baix de gran valor econòmic i sentimental

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

2
Es llegeix en minuts
Efe

El grup de rock asturià Ilegales ha denunciat a les xarxes socials el robatori dels seus instruments després delconcert que divendres van oferir a la sala Razzmatazz de Barcelona. «Ens han robat sis instruments. El que no podran robar mai són les ganes de tocar i l’habilitat per fer-ho. ¡Salut!», conclou el grup. La formació assegura que el seu concert va ser «gloriós i eufòric», tot i que despertar-se, aquest dissabte, no va ser «tan bo».

Segons la banda, els instruments robats eren dins la furgoneta amb què viatgen els músics, aparcada davant l’hotel on dormien a Barcelona. Els músics tenien previst iniciar el viatge de tornada a casa a les deu del matí de dissabte passat i ho van haver de fer a les 19.00 hores, després de reparar els vidres de les finestres del vehicle i posar la denúncia pertinent davant els Mossos d’Esquadra.

Un robatori de gran valor

El vehicle va ser desvalisat de matinada i els lladres es van emportar cinc guitarres elèctriques –tres Fender Stratocaster, una Fender Telecaster i una Gibson SG– un baix Fender Precision Elite II de gran valor sentimental que ha acompanyat el baixista Willy Vijande des dels orígens del grup a principis dels anys 80. 

No parlem d’instruments qualssevol: les marques i els models parlen per si sols, són tòtems del rock. Però és que a més resulta que Jorge Martínez, el líder de la banda, és un sibarita de les guitarres, per la qual cosa molt probablement es tracti de peces clàssiques d’un alt valor per la seva acurada fabricació.

«Ens han robat els nostres béns més preuats, els instruments», ha assenyalat el mànager del grup, que ha recordat que el baix sostret apareix al documental de la banda ‘Mi vida entre las hormigas’ i al videoclip ‘Problema sexual’.

Notícies relacionades

La banda ha fet aquest diumenge una crida a través de les xarxes socials perquè els seguidors els ajudin a detectar si algú està intentant vendre els instruments per internet.

El concert que Ilegales va oferir divendres passat a la sala Razzmatazz de Barcelona era l’últim de l’any de la seva gira ‘Rebelión Tour’,per la qual cosa el mànager de la banda s’ha mostrat molt afectat per «aquest final d’any trist».

Temes:

Música Concerts