EL RETORN DELS DE CORNELLÀ

'Fuego', així sona la novetat d'Estopa

Es tracta d'una d'aquestes cançons d'amor enginyosa, feta de la mateixa pasta que les que van començar a produir en aquell 1999

estopa

estopa

1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres, 31 de maig, es publica Fuego, la primera cançó del que aviat es convertirà en el desè àlbum d’Estopa, de nom homònim i que sortirà a l’octubre. Un nou treball delsgermans David i José Manuel Muñoz amb cançons també totalment noves, que serà el millor homenatge possible per celebrar aquestes dues dècades de música d’Estopa.

“Fuego és Estopa en estat pur: rock, picades de mans i despreocupació, la infal·lible recepta amb què fa dues dècades van rescatar la rumba de l’ensopiment des d’una perspectiva rockera. Es tracta d’una d’aquestes cançons d’amor enginyosa, feta de la mateixa pasta que les que van començar a produir en aquell 1999”, diu la nota de la discogràfica.

Des de la seva formació i fins al seu àlbum més recent, Rumba a lo desconocido, el duo dels Muñoz ha consolidat un autèntic fenomen. En el seu debut, els de Cornellà van trencar registres de vendes i van recollir multitud de premis, entre ells l’Ondas al grup revelació, i es van embarcar en una llarga i exitosa gira en directe que donaria pas després a la publicació de Destrangis. Després vindrien noves gires per Espanya i Llatinoamèrica i àlbums com La calle es tuya, Voces de ultrarumba, Allenrok Estopa 2.0.

Nou àlbum amb temes inèdits

Tota aquesta discografia tindrà aquest any continuïtat amb un àlbum nou amb temes inèdits, que veurà la llum el 18 d’octubre vinent, data exacta en la qual es compleixen 20 anys del llançament del seu primer disc.

Aquestes són les cançons de Fuego:

1.- Atrapado              

2.- Fuego                     

3.- Corazón Sin Salida           

4.- Camiseta de rokanrol                 

5.- Despertar            

6.- Pobre Siri           

7.- La Rueda de la Fortuna                  

8.- Yo No Estoy Loco               

9.- El Último Renglón            

10.- Escrita en la Frente         

11.- La Serpiente y la Luna                    

Notícies relacionades

12.- Los Globos          

El grup també celebra el 20è aniversari del seu llegendari primer disc amb una edició especial de llibre, dos CD i un DVD, amb l’àlbum original, el seu primer directe i, per primera vegada de forma oficial, les seves maquetes.

Temes:

Estopa