ÈXIT PLANETARI

'Vengadores: Endgame' ja és la segona pel·lícula més taquillera de la història

El film de Marvel Studios ha recaptat en dues setmanes gairebé 2.200 milions de dòlars, xifra que només queda al darrere d''Avatar', que va sumar gairebé 2.800 milions de dòlars

y2matecom---vengadores endgame trailer oficial en espaol hd svlsgzktzc0 1080p / periodico

1
Es llegeix en minuts

‘Vengadores: Endgame’ ha superat els 2.000 milions de dòlars de recaptació a tot el món i, després de només dues setmanes als cines, ja és la segona pel·lícula més taquillera de la història.

Amb les últimes dades conegudes aquest diumenge, el film de Marvel Studios ha ingressat fins ara 2.189 milions de dòlars, una xifra amb què aconsegueix superar 'Titanic' (1997), que en total va sumar 2.187 milions.

Aquest extraordinari resultat en taquilla deixa ‘Vengadores: Endgame’ com la segona pel·lícula més exitosa de tots els temps només per darrere d’‘Avatar’  (2009), que té el rècord global amb 2.788 milions de dòlars.

Només cinc cintes en tota la història han aconseguit més de 2.000 milions de dòlars per venda d’entrades: 'Avatar', 'Vengadores: Endgame', 'Titanic', 'Star Wars: Episodi VII- El despertar de la Força' (2015), que va obtenir 2.068 milions; i 'Vengadores: Infinity War' (2018), que va aconseguir 2.048 milions.

Aquesta classificació de les pel·lícules més taquilleres de tots els temps no té en compte la inflació.

La recaptació de 'Vengadores: Endgame' no només és sorprenent pel seu volum, sinó també per la rapidesa amb què ha superat els 2.000 milions de dòlars.

'Avatar' era, fins ara, la que havia assolit aquesta dada de 2.000 milions amb més rapidesa, però per a això va necessitar prop d’un mes i mig d’exhibició als cines.

La marxa triomfal per a 'Vengadores: Endgame' continua després que batés el rècord de l’estrena més gran de la història amb 1.224 milions de dòlars en el seu llançament (inclou el cap de setmana i els dies previs de preestrenes o sessions avançades).

Notícies relacionades

En aquesta cinta, sota la direcció dels germans Russo, els superherois que segueixen amb vida rere de  'Vengadores: Infinity War' proven de derrotar el malvat, i en aparença invencible, Thanos (Josh Brolin).

Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Brie Larson, Chris Evans, Chadwick Boseman, Chris Pratt i Zoe Saldaña són algunes de les estrelles que apareixen en el repartiment d’aquesta superproducció, que suposa la pel·lícula número 22 de Marvel Studios. 

Temes:

Marvel Cine