ESTRENA AL DESEMBRE

'Star wars 9: The rise of Skywalker': el tràiler de l'última pel·lícula de la saga

El 'teaser', mostrat en la celebració de 'Star wars' de Chicago, revela la més que segura tornada de l'emperador Palpatine

3522251-breakdown

3522251-breakdown

1
Es llegeix en minuts

La celebració de ‘Star wars’ del 2019, que té lloc des del passat dia 11 i fins al dia 15 a Chicago (Illinois), va tenir el seu clímax amb l’estrena del 'teaser' (tot i que, ja que dura més de dos minuts, podríem anomenar-lo tràiler) del novè episodi de la saga principal de l’univers creat per George Lucas.

El seu títol, ara ho sabem, és 'Star wars: The rise of Skywalker', encara que a Espanya porta el més avorrit de “Star wars. Episodi IX”. Per les imatges, poc es pot deduir de l’argument, però què importa si sabem que hi haurà Rey, Kylo Ren, Finn, Poe Dameron, Rose Tico i tota la banda. El més aplaudit-temut pels fans és la tornada de l’emperador Palpatine, perquè aquest riure al final de l’avanç és seu, ¿veritat?

Notícies relacionades

'Star wars. Episodi IX’ suposa la tornada a la franquícia de J. J. Abrams, que ja va dirigir 'Star wars. Episodi VII: El despertar de la força’ el 2015. Va substituir l’inicialment previst Colin Trevorrow (“Jurassic world”), ja que la seva visió de la seqüela xocava, pel que sembla, amb la de Lucasfilm.

A sota, el ‘teaser’ de l’esperada entrega, que arribarà als cines el 20 de desembre:

Temes:

Star Wars Cine