òbit

Keith Flint, cantant de The Prodigy, se suïcida als 49 anys

El seu company Liam Howlett confirma que l'artista s'ha tret la vida

zentauroepp47220365 keith flint190304125117

zentauroepp47220365 keith flint190304125117 / Alessia Pierdomenico

1
Es llegeix en minuts

El cantant de The ProdigyKeith Flint, ha mort aquest dilluns als 49 anys. El britànic, figura icònica de la banda de música electrònica amb actitud punk, ha sigut trobat sense vida per la policia a casa seva, a la localitat de Dunmow, Essex (sud-est d’Anglaterra). Un portaveu de la policia d’Essex ha explicat que han anat al domicili del músic alertats per una trucada preocupada pel benestar d’un home poc després de les 8.10 hores d’aquest matí. "A l’arribar, un home de 49 anys ha sigut declarat mort al lloc. Els seus familiars n’han sigut informats", ha afegit aquest mateix portaveu. "La mort no està sent tractada com a sospitosa", ha afegit.

The Prodigy ha confirmat la defunció amb el següent missatge en el seu compte de Twitter: "En estat de xoc i amb la més profunda tristesa confirmem la mort del nostre germà i millor amic Keith Flint. Veritable pioner, innovador i llegenda. Se'l trobarà a faltar eternament. Us agraïm que respecteu la privacitat de tots els concernits en l’episodi".

Liam Howlett, fundador de The Prodigy el 1990, ha anat més lluny i ha precisat que la mort de Flint ha sigut un suïcidi. "La notícia és certa, no puc creure que estigui dient això però el nostre germà Keith es va treure la vida durant el cap de setmana", ha escrit a Instagram. 

Flint és considerat un dels emblemes musicals de la dècada dels 90 al Regne Unit i a nivell mundial gràcies a The Prodigy, banda que actualment completen Liam Howlett i Maxim. Es va integrar al grup com a ballarí per després assumir les tasques de 'frontman' juntament amb el raper Maxim. 

Notícies relacionades

The Prodigy ha publicat un total de set àlbums, l’últim, 'No tourists', el novembre del 2018. 'Breathe' i 'Firestarter' són algunes de les seves cançons més populars.

The Prodigy començava aquest maig una gira que al juliol havia de passar per Catalunya, en el renascut Doctor Music Festival, a Escalarre (Vall d’Àneu). 

Temes:

The Prodigy