Aquest dijous

Entrades a 1 euro als cines Verdi de Barcelona

La sala celebra aquest dijous una jornada de portes obertes al Nou Verdi amb entrades a preu de ganga

zentauroepp36202588 verdi exterior190109113115

zentauroepp36202588 verdi exterior190109113115 / JULIO CARBO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els cines Verdi de Barcelona celebraran aquest dijous una jornada de portes obertes al Nou Verdi amb entrades a 1 euro, amb motiu de la primera fase de reformes en aquesta sala del barri de Gràcia.  A més de les pel·lícules que estan ara en cartellera, se’n programaran algunes d’anteriors.

Segons ha informat el cine en un comunicat, els espectadors podran conèixer les renovades instal·lacions i disfrutar de les pel·lícules programades per un euro. Entre algunes de les projeccions, ‘Un monstre em ve a veure’, amb cinefòrum a càrrec de Juan Antonio Bayona, director de la pel·lícula, i 'La llibreria', a la projecció de la qual hi assistirà, per participar en un col·loqui, Isabel Coixet, directora de la pel·lícula.

La jornada d’aquest dijous suposa la celebració del llegat de la sala, però també del seu futur, en què mantindrà la seva política de cine de qualitat i en versió original. 

Notícies relacionades

Les entrades per a les sessions especials es poden comprar ja a la web dels Verdi, on també es pot consultar la programació completa.

Quant a les pel·lícules de la cartellera, només és possible adquirir entrades a 1 euro el mateix dijous 10 de gener a partir de les 11.30 hores.