ANIVERSARI DE LUXE

Lana del Rey, primer gran fitxatge del FIB per al seu 25è aniversari

El Festival Internacional de Benicàssim anuncia que The 1975, LA M.O.D.A., Blossoms, Cupido i Cariño s'afegiran al cartell que encapçala l'artista nord-americana

undefined45745870 npx01  los angeles  united states   04 11 2018   lana del re181107180000

undefined45745870 npx01 los angeles united states 04 11 2018 lana del re181107180000 / NINA PROMMER

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha anunciat aquest dimecres la presència de Lana del Rey com a primer cap de cartell per a la seva edició del 2019, la 25a, a la qual se sumaran a més The 1975LA M.O.D.A.BlossomsCupido i Cariño.

L’artista nord-americana, que mai abans ha actuat al FIB, "omplirà de màgia el festival amb el seu fantàstic directe", segons han informat fonts del certamen en un comunicat.

Amb cançons "altament emocionals en les quals va despullant sentiments i passions sota una capa pop suggeridora i addictiva", Lana del Rey es converteix en el primer gran nom per al vint-i-cinquè aniversari del FIB, que tindrà lloc del 18 al 25 de juliol al recinte de festivals de Benicàssim.

A "dalt de tot" de les llistes

Amb quatre discos excel·lents que "han arribat a les primeres posicions de les llistes, i una gran quantitat de seguidors a tot el món, la novaiorquesa està triomfant i no és casual", han indicat les mateixes fonts.

La seva música "banyada de matisos i suggeriments" està atapeïda de cançons "seductores" com LoveVenice BitchHigh By The BeachBlue Jeans o Summertime Sadness, entre moltes d’altres.

Nou disc

Notícies relacionades

En aquest 25è aniversari també hi haurà el "gran pop" atapeït d’èxits de The 1975, la banda de Manchester –com Blossoms– liderada per Matt Healy, que repassarà temes com SexChocolateLove Me o The Sound i que prepara nou disc per a la pròxima primavera.

Els fitxatges espanyols d’aquesta primera tanda són La Maravillosa Orquesta del AlcoholLA M.O.D.A., amb la seva "aclaparadora proposta amb influències folck, country, punk i rock and roll"; el pop efervescent de Cupido, nascuts de la unió del raper Pimp Flaco i de l’indie de Sol Astra, i "la frescor, la desimboltura i la diversió desenfrenada" de Cariño.