CITA AMB LA HISTORIETA

Saló del Manga de Barcelona 2018: Entrades i horaris

La cita amb el còmic i la cultura japonesa comença aquest dijous i durarà quatre dies

jgarcia44279520 icult  xxiv  salon  del  manga  de  barcelona  2018 en  cast180712161034

jgarcia44279520 icult xxiv salon del manga de barcelona 2018 en cast180712161034

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Saló del Manga de Barcelona 2018 torna aquesta setmana a Barcelona. Un any més, aficionats al manga, a l’anime i a la cultura japonesa de tot el país es donaran cita al recinte firal de Montjuïc, que s’omplirà d’estands,  activitatsrestaurants disfresses per donar curs a l’esmentada afició.

Aquest any, el saló del manga vol durar quatre dies, després que en l’edició passada s’ampliés a cinc jornades. Aquest 2018, doncs, la cita amb la historieta japonesa es desenvoluparà entre dijous, 1 de novembre i diumenge, 4 de novembre.

Horaris del Saló del Manga

El saló ocuparà els pavellons 1, 2, 2.1, 3.1, 4 i 5 del recinte firal de Montjuïc, és a dir, 75.000 metres quadrats.

Els horaris del recinte seran, tots els dies, de 9.00 del matí a 20.00 hores del vespre.

Entrades i preus del Saló del Manga

El saló del manga compta amb quatre modalitats d’entrada:

-Abonament de 4 dies: el preu de l’abonament és de 33 euros, però ja estan esgotats.

-Entrada general: l’entrada general té un preu d’11 euros i permet l’accés a un dia concret al recinte. Les entrades per adissabte i les de diumenges’han esgotat en venda anticipada. S’han venut també ja més del 80% de les disponibles per a dijous.

-Entrada amb descompte: els que tinguin el Carnet Joven, la Targeta Rosa i la gent amb més de 65 anys podran adquirir entrades a 9 euros. Són les mateixes que les generals però amb descompte; és a dir, si estan esgotades les generals també s’esgoten les de descompte.

-Invitació ‘cosplayer’: són unes invitacions que donen accés gratuït als que vagin disfressats el 2 de novembre. Jas’han esgotat.

Les taquilles del recinte firal obriran només durant la celebració del saló i la seva obertura estarà condicionada per l’aforament del saló. És a dir: tot i que les entrades anticipades s’hagin esgotat, pot ser que aquell dia es posin més entrades a la venda a la taquilla si l’aforament del saló ho permet.

Notícies relacionades

L’accés és gratuït per a menors de 4 anys (nascuts a partir del 5 de novembre del 2014).

Un sol accés

Com ja va passar l’any passat, les entrades per al Saló del Manga seran d’un sol accés, és a dir, una vegada se surti del recinte no es podrà tornar a entrar (en anys anteriors es posava un segell a la mà per poder tornar-hi quan es volgués).