Aquest divendres

Serrat posposa l'inici de la seva gira a l'Argentina per una laringitis

Començarà el 16 d'octubre, quan es preveu actuï a Rosario

zentauroepp43539872 catala any180529215251

zentauroepp43539872 catala any180529215251 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Efe

El cantautor Joan Manuel Serrat va cancel·lar per una laringitis el concert que havia d’oferir aquest divendres a San Miguel de Tucumán (nord de l’Argentina), el primer de la seva nova gira pel país austral, i posposa l’inici d’aquesta al 16 d’octubre, quan es preveu actuï a Rosario.

Segons han informat avui fonts de la productora Blueteam Entertainment, encarregada dels 17 concerts que integren la fase argentina de la gira Mediterráneo Da Capo, els problemes originats al coll de l’artista català l’impediran dur a terme el primer dels recitals.

"Presenta laringitis inflamatòria, es recomana repòs de veu d’acord amb l’evolució clínica que el quadre descrit requereixi", va firmar l’otorrinolaringòleg Roberto Palacios Grau.

Serrat ja havia arribat a la capital tucumana i amb l'espectacle totalment venut no va tenir cap més opció", van explicar des de l’organització.

Gira extensa

"D’acord amb l’extensa gira prevista pel país, i comque no es pot programar una nova data, es desprèn que la productora demana realment disculpes a tot el públic que segueix i admira aquesta entranyable figura de la cultura i l’espectacle", van afegir.

Van destacar, a més, que el cantant "està realment consternat i agraeix a tot el públic els anys de compromís i afecte mutu, i els demana, també, disculpes".

Notícies relacionades

La promotora reintegrarà, a partir de dimecres vinent, els diners de les entrades comprades i la gira arrencarà previsiblement el dia 16 al teatre Metropolitano de Rosario.

L’intèrpret de 'Mediterráneo', 'Aquellas pequeñas cosas’, 'Lucía' o 'Penélope' té previst passar també per Córdoba (dues dates), Mendoza, San Juan i Buenos Aires, on actuarà durant 11 nits al teatre Gran Rex, fins al final de la seva agenda a l’Argentina, a mitjans de novembre.