'MEDITERRÁNEO DA CAPO'

Serrat cancel·la sis concerts de la gira per una laringitis

El cantant té previst tornar als escenaris el 8 de setembre, a Palma de Mallorca

lainz44185140 pla mig del cantant joan manuel serrat en un dels moments de180707182858

lainz44185140 pla mig del cantant joan manuel serrat en un dels moments de180707182858 / Gemma Tubert

1
Es llegeix en minuts
Álvaro García Benito

Joan Manuel Serrat s’ha vist obligat a cancel·lar les pròximes sis dates de la seva gira ‘Mediterráneo da capo’ per malaltia. Els concerts afectats són el del 31 de juliol a Sitges, 2 d’agost a Torrevieja, 4 d’agost a Tarragona, 6 d’agost al festival de Porta Ferrada, 8 d’agost a l’Starlite de Marbella i 10 d’agost a Jerez. Per a tots els afectats per aquesta cancel·lació, en els pròxims dies s’obrirà el termini de devolució de l’import de les entrades. El festival Porta Ferrada ha informat que, en el seu cas, el procés s’obrirà aquest dimecres.

El doctor Pedro Clarós, otorrinolaringòleg i metge consultor del Liceu, ha sigut l’autor del diagnòstic, que informava d’una disfonia per laringitis aguda per al cantautor català. A causa d’aquesta malaltia, se li ha prescrit un repòs vocal professional estricte de dues setmanes i després tornarà a ser avaluat clínicament.

Està previst que Serrat reprengui la gira el 8 de setembre que ve a Palma de Mallorca i continuï amb la resta de concerts previstos al setembre. Durant els mesos d’octubre i novembre, el 'tour' continuarà el seu curs en terres americanes, per tancar el curs amb els concerts programats a Madrid (12 de desembre al WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 de desembre a l’Auditori del Fòrum)

Notícies relacionades

La gira porta de tornada un dels discos més reeixits de Serrat: 'Mediterráneo' (1971), eix sobre el qual gira tot l’espectacle. Interpretat com el viatge d’Odisseu en l’‘Odissea’, el concert repassa 10 cançons d’aquell elapé fonamental on brillen cançons com 'Lucía', 'Aquellas pequeñas cosas’, 'Pueblo Blanco', 'Barquito de Papel' i el mític 'Mediterráneo', que es barregen amb més temes de l’amplíssim repertori del Noi del Poble Sec, incloent-ne alguns de nous.