POLÈMICA

El bisbe del funeral d'Aretha Franklin va magrejar Ariana Grande

El sacerdot demana disculpes després que en les imatges quedi patent com toca el pit a la cantant

a

a

1
Es llegeix en minuts

L’evident magreig al que el bisbe que va oficiar el funeral d’Aretha Franklin va sotmetre la cantant Ariana Grande ha generat una agra polèmica als EUA. Tant és així, que Charles H. Ellis III ha hagut de demanar disculpes públicament en una entrevista amb Associated Press per la manera en què va tocar a la cantant després que aquesta cantés ‘A Natural Woman’.

En les imatges es veu clarament com, després de l’actuació, el religiós passa el braç per sobre de la cintura de Grande i com amb els dits toca la part lateral d’un dels seus pits.

“Mai seria la meva intenció tocar el pit a cap dona. Jo no sé, jo suposo que vaig posar el meu braç al voltant d’ella. Potser vaig creuar la frontera, pot ser que estigués massa amigable o familiar. De nou, ho sento”.

Campanya a Twitter

Notícies relacionades

El sacerdot assenyala que va abraçar tots els que van actuar en el funeral. “Vaig abraçar totes les dones i homes artistes. Els vaig donar la mà i els vaig abraçar”, ha afirmat i ha lamentat l’impacte de la seva acció: “L’últim que vull és ser una distracció aquest dia. Tot això és per Aretha Franklin”. 

Les imatges s’han fet virals i a les xarxes socials ha començat una campanya de recolzament a Ariana Grande amb l’etiqueta #RespectAriana.