EN EL NOVÈ EPISODI

Lando Calrissian torna a 'Star Wars'

L'actor Billy Dee Williams encarnarà altre cop l'amic de Han Solo

zentauroepp32172465 actors billy dee williams l and harrison ford arrive at th180710093741 / MARIO ANZUONI

zentauroepp32172465 actors billy dee williams  l  and harrison ford arrive at th180710093741
billydeewilliams

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els fanàtics de ‘Star Wars’ estan d’enhorabona. L’actor Billy Dee Williams, conegut per haver interpretat Lando Calrissian en la segona i tercera pel·lícula de la col·lecció, tornarà a donar vida a aquest personatge carismàtic en el novè episodi de la sèrie galàctica, ha informat aquest dimarts ‘The Hollywood Reporter’.

Williams (Nova York, 1937) va ser l’encarregat de portar a la gran pantalla el famós caçarecompenses a ‘L’Imperi contraataca’ (1980) i ‘El retorn del Jedi’ (1983).

El personatge de Lando Calrissian, un dels més estimas pels fans d’aquesta col·lecció de ciència-ficció, va aparèixer a ‘Han Solo: Una historia de Star Wars’ (2018), film derivat de la trama central de ‘Star Wars’ i que narrava la joventut de Han Solo.

Donald Glover va ser l’actor que va interpretar el jove Lando Calrissian en aquesta cinta.

Final de la tercera trilogia

L’episodi IX de ‘Star Wars’, que encara no té títol oficial, conclourà la tercera trilogia de ‘Star Wars’, que va començar amb ‘Star Wars: El despertar de la força (episodi VII, 2015), dirigida per J.J. Abrams, i que va continuar amb ‘Star Wars: Els últims Jedi’ (episodi VIII, 2017), amb Rian Johnson darrere de les càmeres.

Notícies relacionades

Aquest novè capítol havia de dirigit originalment per Colin Trevorrow, realitzador de ‘Jurassic World’ (2015), però diferències creatives amb Lucasfilm van fer que l’estudi apostés finalment pel retorn d’Abrams a la cadira de director.

Aquesta pel·lícula arribarà als cines el desembre del 2019 i, a més de Billy Dee Williams, inclourà en el seu elenc Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega i Keri Russell.

Temes:

Star Wars