ACTUACIÓ FRUSTRADA

Andrea Bocelli cancel·la el seu concert a Cap Roig per una bronquitis

El tenor italià suspèn l'actuació d'aquest dimecres a Calella de Palafrugell i la de dimarts a Marbella

jgarcia37705256 170815181100

jgarcia37705256 170815181100

1
Es llegeix en minuts

L'actuació del tenor italià Andrea Bocelli al festival de Cap Roig prevista per a aquest dimecres 16 ha hagut de ser suspesa perquè té una bronquitis severa, han anunciat fonts de l'organització del festival, que retornarà automàticament les entrades adquirides.  

Notícies relacionades

L'oficina de l'artista també ha anunciat la suspensió del concert que Bocelli tenia previst oferir aquest dimarts a la nit al festival Starlite de Marbella, Màlaga. En aquest últim cas, l'actuació del cantant i compositor es posposa per al 27 d'agost al festival andalús, i Bocelli serà l'encarregat de tancar el cicle de concerts de Starlite, amb una programació que finalitzarà inicialment el dia 26. En el cas de Cap Roig, s'està treballant per poder anunciar una nova data en futures edicions. 

Els festivals de Cap Roig, promogut per la Fundació Bancària La Caixa, i Marbella eren les dues úniques cites del tenor de Pisa a Espanya. Bocelli té programat a més un concert dissabte que ve a la ciutat de Floriana (Malta) i dos dies després al Monte-Carlo Sporting Summer Festival en Mònaco.