POLÍTICA CULTURAL

Puigdemont nomena Lluís Puig Gordi com a nou conseller de Cultura

fcasals39164275 gordi170704140819

fcasals39164275 gordi170704140819 / ELISENDA ROSANAS ACN

1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha nomenat avui com a nou conseller de Cultura Lluís Puig Gordi, que fins ara era director general de Cultura Popular de la Generalitat. El nou conseller prendrà possessió del càrrec aquest dimecres. El nomenament segueix la destitució de Jordi Baiget com a conseller d'Empresa i Coneixement, que va ser substituït pel titular de Cultura Santi Vila. 

Notícies relacionades

Puig Gordi, nascut a Terrassa el 1959, ha sigut fins ara Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Té estudis musicals, de dansa, de producció audiovisual i d'Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Va ser director artístic del Mercat de Música Viva de Vic i ha dirigit l'empresa Vesc, dedicada a la cançó, la música i la dansa catalana. També va ser cap de l'Àrea de Recursos del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Sardanista i director de diversos esbarts, també ha format part del grup de folk Ministrils del Raval, així com va ser fundador i gestor de diverses entitats culturals de Terrassa. També ha produït diversos discos.