Ariana Grande tenia previst actuar el 13 de juny a Barcelona

Segons el portal 'TMZ', després de l'atemptat de Manchester la cantant ha suspès la gira, que havia de tenir una escala al Palau Sant Jordi

Ariana Grande cancel·la la seva gira europea i el concert de Barcelona del 13 de juny, després de l’atemptat. / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Després de l'atemptat a Manchester que ha causat una matança entre els assistents al concert de la cantant nord-americana Ariana Grande, l'artista, desolada, hauria suspès la resta de concerts del tram europeu de la seva gira 'Dangerous Woman', segons el portal nord-americà 'TMZ', que, citant fonts pròximes a Grande, haurien avançat que "no està en condicions d'actuar". 

Notícies relacionades

L'etapa europea de la gira havia de prosseguir els dies 25 i 26 de maig a l'O2 Arena de Londres, per continuar el 28 de maig a Anvers, el 31 de maig i l'1 de juny a Lodz, el 3 de juny a Frankfurt, el 5 de juny a Zuric, el 7 de juny a París, l'11 de juny a Lisboa, el 13 de juny a Barcelona,  el 15 de juny a Roma i el 17 de juny a Torí.

Ariana Grande tenia previst actuar, en la seva única cita a Espanya, al Palau Sant Jordi de Barcelona, en un concert programat per Live Nation. Els promotors del concert estan a l'espera d'un comunicat oficial dels representants de l'artista.