tragèdia al regne unit

Ariana Grande, "desfeta" després de l'atemptat a Manchester

La cantant suspèn per ara la gira 'Dangerous Woman Tour', segons informa 'TMZ'

Ariana Grande, "desfeta" després de l'atemptat a Manchester

MAST IRHAM (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Ariana Grande ha dit que està "desfeta" per l'explosió que va tenir lloc després del seu concert al Manchester Arena, que s'ha saldat amb almenys 22 morts i prop de 50 ferits. "Desfeta. Des del fons del meu cor, ho sento molt. No tinc paraules", ha dit, en un missatge publicat al seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

Per la seva part, el seu agent, Scooter Braun, ha ressaltat que tenen "el cor trencat". "Estem de dol per les vides de nens i persones estimades que s'han perdut per aquest acte covard", ha afegit.

"Les paraules no poden expressar la nostra pena per les víctimes i les famílies afectades en aquest atac sense sentit", ha manifestat, i ha donat les gràcies "als abnegats serveis d'emergència que van anar cap al perill per ajudar a salvar vides". "Us demanem que ajudeu les víctimes, les seves famílies i tots els afectats en els vostres cors i pregàries", ha dit, segons ha informat la cadena de televisió britànica Sky News.

SUSPÈN LA GIRA

Notícies relacionades

Després dels tràgics fets, Ariana Grande ha decidit suspendre per ara la resta de la seva gira 'Dangerous Woman Tour', segons informa el portal 'TMZ' citant fonts pròximes a la cantant. La decisió es va prendre després que l'artista patís un atac d'"histèria", assenyala el mateix mitjà. Ariana Grande, a qui segueix un públic molt jove, actuava divendres que ve i dissabte al pavelló O2 Arena de Londres i el dia 13 de juny ho feia a Barcelona, al Palau Sant Jordi. 

SUPORT A LA CANTANT

Des que aquesta nit ha tingut lloc el tràgic atemptat a Manchester, s'han succeït les mostres de suport a les víctimes, a les seves famílies i a la cantant Ariana Grande. Entre elles, la cantant Miley Cyrus, que ha volgut animar l'artista nord-americana a través d'Instagram. "Desitjant fer-li a Ariana Grande una gran abraçada en aquests moments... t'estimo... sento que hagis hagut de ser part d'un esdeveniment tan tràgic. El meu condol més sincer a tots els afectats per aquest atac horrible. ¡L'únic que puc fer és enviar esperança i pau! ¡Això s'ha d'acabar! Prou guerrues... prou vides innocents perdudes... A-M-O-R.", ha escrit a la xarxa social acompanyant la imatge.