ESTRENA ESPERADA

El primer tràiler de la nova 'Twin Peaks': torna l'agent Cooper

La tercera temporada de la sèrie de culte dirigida per David Lynch es començarà a emetre el 21 de maig

twin-peaks

twin-peaks

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La cadena nord-americana Showtime ha presentat el primer tràiler de la nova temporada de 'Twin Peaks', la sèrie de culte del director David Lynchel primer episodi de la qual serà emès el 21 de maig (el 22 a Movistar+).

"Agent especial de l'FBI Dale Cooper... 25 anys, 7 mesos i 3 dies més tard", ha tuitejat Showtime, a través del compte oficial de la sèrie, per acompanyar el petit anunci, de només 30 segons, en què apareix l'actor Kyle MacLachlan, que ja va interpretar el carismàtic policia federal en les dues primeres temporades, a més de petites escenes d'un bosc, foscor i una carretera.

Després d'haver anunciat, inicialment, que no dirigiria els nous episodis de la sèrie, principalment per malentesos econòmics amb Showtime, David Lynch finalment va canviar d'opinió i va agafar les regnes, juntament amb Mark FrostMark Frost, d'aquest icona televisiva marcada pel to surrealista i sobrenatural.

Poc se sap de la sèrie, encara que sí que s'han confirmat alguns dels actors que participaran en aquesta tercera temporada. Entre els fitxatges per a aquesta continuació hi ha Naomi Watts, Monica Bellucci, Laura Dern, Michael Cera, Ashley Judd, Jim Belushi, Ana de la Reguera, Amanda Seyfried, Eddie Vedder (cantant de Pearl Jam) i Harry Dean Stanton, entre altres.

Notícies relacionades

El primer episodi, previst per al 21 de maig, té una durada de dues hores. La temporada tindrà un total de 18 episodis. David Lynch ha explicat que ha filmat el conjunt com si fos un llargmetratge, abans de tallar-lo en episodis.

Els 30 primers episodis de 'Twin Peaks' van ser difosos el 1990 i 1991. Considerada pionera en la transformació del món de les sèries, pel seu tractament temàtic i la seva ambició narrativa, va rebre tres Globus d'Or el 1991, entre ells el de millor sèrie dramàtica i millor actor per a MacLachlan. Personatge principal amb mètodes imprevisibles, Dale Cooper és l'encarregat de la investigació de la mort de Laura Palmer, jove resident a la ciutat imaginària de Twin Peaks, a l'Estat de Washington.