ADÉU A UNA ICONA DE LA MÚSICA

Prince va treballar sis dies seguits abans de morir

Després de la cerimònia d'incineració, el cunyat de l'artista revela que va estar "154 hores" sense descansar

lpedragosa33622457 this photo taken on august 21  1998 shows musician160421224600

lpedragosa33622457 this photo taken on august 21 1998 shows musician160421224600 / BERTRAND GUAY

1
Es llegeix en minuts

Abans de morir, Prince va treballar durant sis dies sense parar ni per dormir a casa seva, a Pasley Park, segons informa 'Sky News', que cita les paraules del cunyat del músic, Maurice Phillips, marit de Tyka Nelson, germana del cantant, que va dir: "Va treballar 154 hores seguides. Jo vaig estar amb ell el cap de setmana i ho vaig veure. Era un bon cunyat".  

La policia segueix investigant les circumstàncies que envolten la seva mort, als 57, anys després que el seu cos fos trobat sense vida en un ascensor de Pasley Park, on el van veure per última vegada 12 hores abans. Segons les autoritats, no hi ha raons que portin a sospitar que Prince es va suïcidar ni hi havia cap signe de traumatisme al seu cos. 

Els empleats de la botiga de discos de Minneapolis Electric Fetus, on va anar l'artista cinc dies abans de morir, han explicat que estava "pàl·lid" i semblava "feble". 

Els resultats de l'autòpsia, feta divendres passat, poden trigar "dies o setmanes", segons les autoritats. El portal TMZ, que va donar l'exclusiva de la mort de Prince, revelava divendres que una setmana abans havia sigut ingressat per una sobredosi, encara que els seus representants van dir que es tractava d'una grip, que el va obligar a suspendre un concert a Atlanta.

INCINERACIÓ

Notícies relacionades

El cunyat de Prince feia aquestes declaracions després de la cerimònia d'incineració, en un acte privat, aquest diumenge, al qual va assistir el cercle íntim d'amics i familiars del músic. No es farà públic el lloc on, en els pròxims dies, s'escamparan les seves cendres, que també serà un comiat íntim i privat.    

Segons una nota dels seus representants, van ser els seus familiars, amics i músics "més estimats" els que van participar en una "cerimònia privada i preciosa" per donar-li l'últim adéu. Els pròxims dies, afegien, hi haurà una celebració homenatge musical de la seva vida. 

Temes:

Prince Música