ADÉU A UNA ICONA DEL POP

Prince va ser tractat per una sobredosi fa sis dies, segons TMZ

Avui se li practicarà l'autòpsia per aclarir les causes de la seva mort

lpedragosa33622457 this photo taken on august 21  1998 shows musician160421224600

lpedragosa33622457 this photo taken on august 21 1998 shows musician160421224600 / BERTRAND GUAY

1
Es llegeix en minuts

Prince, que va morir ahir inesperadament als 57 anys, va ser hospitalitzat per una sobredosi de droga fa sis dies, segons revela aquest divendres en exclusiva TMZ, que és el mitjà que va informar primer de la mort d'aquesta icona de la música. Segons explica la revista a la seva web, divendres passat, hores després de fer un concert a Atlanta, l'avió del cantant va fer un aterratge d'emergència a la localitat de Moline (Illinois). En aquell moment, els seus representants van dir que havia sigut ingressat per una grip. Aquesta emergència per una grip resulta una mica sorprenent ja que l'avió estava a només 48 minuts de vol de la casa del cantant. 

Fonts de l'hospital de Moline citades per TMZ apunten que Prince va ser ingressat d'urgència a l'hospital i els metges li van posar "una injecció salvadora", administrada habitualment, afegeix el digital, per contrarestar els efectes dels opiacis.

Notícies relacionades

Altres fonts han explicat a aquest mitjà nord-americà que els metges van aconsellar a Prince que es quedés a l'hospital durant 24 hores. Els seus representants van demanar llavors una habitació privada per al cantant, i com que en aquell moment els van dir que no era possible, van decidir marxar. El cantant va sortir de l'hospital de Moline tres hores després de la seva arribada i va volar directament a casa seva. "Quan va marxar no estava bé", afirma la revista.

Aquest divendres està previst que se li practiqui l'autòpsia que haurà d'aclarir les causes de la seva mort.

Temes:

Prince Obituaris