ANUNCI A TWITTER

L'agent Cooper torna a 'Twin Peaks'

David Lynch ha confirmat que en el retorn de la famosa sèrie dels 90 tornarà a comptar amb l'actor Kyle MacLachlan

Kyle MacLachlan, ara, i als 90, quan va triomfar ’Twin Peaks’.

Kyle MacLachlan, ara, i als 90, quan va triomfar ’Twin Peaks’.

1
Es llegeix en minuts

25 anys després del final de 'Twin Peaks', cada vegada són més els detalls que es van coneixent sobre el seu retorn a les petites pantalles de la mà del seu director, David Lynch. El mateix cineasta ha estat qui, a través del seu compte de Twitter, ha confirmat el que era un secret de domini públic, que l'actor Kyle MacLachlan tornarà a encarnar el mític agent especial de l'FBI Dale Cooper, el que investigava el crim de Laura Palmer, personatge sobre el qual girava el fenomen de la tele dels 90 (guanyadora de tres Globus d'Or).

 

L'actor també va anunciar el seu retorn durant la roda de premsa de la cadena al TCA (Television Critics Association). El president de Showtime, David Nevins, també va explicar que "l'agent Dale Cooper encapçalaria el repartiment del 'reboot' de Twin Peaks".

DIRECTOR DELS 9 PRIMERS CAPÍTOLS

Notícies relacionades

David Lynch i Mark Frost, creadors de Twin Peaks, ja han començat a treballar en els guions dels nous episodis. I serà Lynch l'encarregat de dirigir els nou primers capítols.

"Ambientada en l'actualitat, la nova etapa de 'Twin Peaks' continuarà la tradició de la sèrie original, proporcionant respostes llargament esperades i una conclusió satisfactòria per a tots els apassionats fans de la sèrie", va explicar Lynch.

Temes:

Twin Peaks