PROMOCIÓ DEL NOU DISC DEL GRUP

Coldplay amaga en una biblioteca de Barcelona la lletra d'una cançó

Una estudiant catalana de 19 anys l'ha trobat a dins d'un llibre de la biblioteca de Sant Pau i la Santa Creu

L’estudiant catalana de 19 anys Judith Garriga, amb la lletra de la cançó ’True love’

L’estudiant catalana de 19 anys Judith Garriga, amb la lletra de la cançó ’True love’

1
Es llegeix en minuts

Una estudiant catalana ha trobat amagada en una biblioteca de Barcelona la lletra d'una de les cançons del nou disc de Coldplay, escrita a mà pel cantant del grup, Chris Martin, i podrà viatjar gratis a Londres per presenciar un concert del grup.

Segons ha informat aquest dimecres RAC1, la lletra estava a dins d'un sobre amagat en un llibre de la biblioteca de Sant Pau i la Santa Creu, del barri del Raval de Barcelona, i Coldplay havia promès que qui la trobés podria viatjar gratis a Londres per assistir al concert de la banda l'1 de juliol. Aquesta és una de les nou biblioteques de tot el món en què el grup britànic ha amagat sobres amb la intenció de convidar al seu concert qui els trobi.

En el cas de Barcelona, Coldplay va llançar una pista a través de Twitter amb aquesta frase:

 

Amb aquestes dades, l'estudiant catalana de 19 anys Judith Garriga va trobar aquest dimarts a la tarda un sobre amb la lletra de la cançó 'True love', entre les pàgines del còmic 'Sherlock Holmes. El perro de los Baskerville'.

Notícies relacionades

"Al sobre hi havia les instruccions del que havia de fer per anar al concert de l'1 de juliol. He hagut d'enviar un correu i un codi que hi havia al sobre", ha explicat la jove. Segons ha dit, els responsables i treballadors de la biblioteca no sabien que el sobre estava amagat allà.

 

Temes:

Coldplay