CITA MUSICAL D'ESTIU A BENICÀSSIM

Liam Gallagher, cap de cartell al FIB

L'excantant d'Oasis tornarà al festival amb el seu nou grup, Beady Eye, i actuarà el divendres 18 de juliol amb Primal Scream i Johnny Marr

Liam Gallagher, durant un actuació a Zuric, l’octubre del 2011.

Liam Gallagher, durant un actuació a Zuric, l’octubre del 2011. / AP / STEFFEN SCHMIDT

1
Es llegeix en minuts

L'excantant d'Oasis,Liam Gallagher, tornarà aquest estiu al Festival Internacional de Benicàssim (FIB) amb el seu nou grup, Beady Eye, del qual també formen part altres tres músics de l'extinta banda. Segons han informat fonts del festival, que se celebra entre el 18 i el 21 de juliol, Beady Eye serà el plat fort del divendres juntament amb Primal Scream i una altra novetat al cartell, Johnny Mar, l'influent guitarrista i compositor de The Smiths, que presentarà el seu recent disc en solitari, 'The Messenger'.

Notícies relacionades

Amb aquestes dues incorporacions i les de 17 grups i artistes més, la majoria pertanyents a l'escena electrònica de ball, el FIB dóna per completada la programació dels seus escenaris principals. Entre les últimes confirmacions, destaca el furor rave de Knife Party, el pop multicolor d'Hola a Todo el Mundo, el conegut 'dj' de la BBCZane Lowe o el house deLázaro Casanova.

Segons la programació establerta pel FIB, el dijous 18, primer dia de festival, tindrà com a caps de cartell Queens of The Stone Age, Beach House i La Roux. El divendres, a més de Beady Eye i Johnny Marr, serà el torn dePrimal Scream i Dizze Rascal, mentre que el dissabte pujaran a l'escenari principalArctic Monkeys, Kaiser Chiefs i Miles Kane. El diumenge, últim dia d'un certamen que el mes de febrer passat va presentar un concurs de creditors, tancaran el festival com a artistes principalsThe Killers, Jake Bugg i Black Rebel Motorcycle Club.