FESTIVAL ACTUALITZAT

Saint Etienne substituirà Björk al Primavera Sound

El grup britànic actuarà el 2 de juny al Parc del Fòrum

Foto del grup de música Saint Etienne.

Foto del grup de música Saint Etienne. / EL PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO/ Barcelona

El grup britànic Saint Etienne serà l'encarregat de substituir la cantant islandesa Björk el dissabte 2 de juny en el cartell del Primavera Sound, segons ha informat l'organització. El trio d'indie-pop format per Sarah Cracknell, Bob Stanley i Pete Wiggs havia d'actuar el 30 de maig, però a causa de la cancel·lació de Björk per la inflamació que pateix en un nòdul de les cordes vocals, posposaran la seva actuació tres dies després.

Al seu torn, el buit deixat per Saint Etienne serà cobert per The Walkmen, que actuarà com a part de la programació de l'Arc de Triomf. El rock contemporani del grup novaiorquès recalarà així a Barcelona, a l'espera que vegi la llum Heaven, el seu nou treball, la declaració "més gran i generosa" dels seus treballs fins a la data, segons el mateix grup.

Vocació de grandesa

Notícies relacionades

The Walkmen segueixen cotitzant a l'alça en el rock contemporani, utilitzant l'èpica amb subtilesa, expandint un so amb vocació de grandesa i inflamant les seves cançons entre la foscor del rock dels 80 i el vigor de l'indie dels 90. I el seu retorn no podria arribar en millor moment, amb dos treballs com You & Me i Lisbon que corroboren una bona ratxa que aspiren a perpetuar a Heaven, un àlbum produït per Phil Ek i amb col·laboracions de Robin Pecknold (Fleex Foxes).

Coincidint amb l'anunci dels últims retocs del cartell, l'organització del San Miguel Primavera Sound 2012 ha assenyalat que ja estan disponibles els horaris de les actuacions per als concerts al Parc del Fòrum i també per a les dues jornades a l'Arc de Triomf el dimecres 30 de maig i el diumenge 3 de juny, i que es poden consultar a la pàgina web del festival.