El Periódico a les xarxes socials

Pau Arenós ja sap què es cou a Twitter

El periodista gastronòmic d'EL PERIÓDICO ha estrenat el seu compte a la xarxa dels 140 caràcters

El crític gastronòmic d’El Periódico de Catalunya, Pau Arenós, comparteix els seus gustos i els seus coneixements a Twitter.

El crític gastronòmic d’El Periódico de Catalunya, Pau Arenós, comparteix els seus gustos i els seus coneixements a Twitter. / XAVIER GONZÁLEZ

1
Es llegeix en minuts
BORJA DE MARÍA / Barcelona

Es nota que els seus fidels l'esperaven amb impaciència, perquè en menys de tres dies 300 persones ja segueixen les seves aventures.Pau Arenós, el crític gastronòmic d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i coordinador de la revistaDominical,compartirà les seves receptes, publicacions i intercanviarà opinions amb els lectors aTwitter. Cada setmana el redactor en cap d'El Periódico publica una crònica aEls restaurants de Pau Arenós.

Pau Arenós Usó, nascut a Castelló el 1966, escriu seriosament sobrecultura gastronòmica des de mitjans dels anys 90 i ha publicat set llibres, entre ells,Els genis del foc (millor llibre del món de xefs del 2000) i la col·lecció de relatsEl topo a la luz del día. Té diversos guardons, com la menció especial del Ciutat de Barcelona de Periodisme (2004), el Premio Nacional de Gastronomía (2005), premi Juan Mari Arzak (2007) i premi a l'Excel·lència Gastronòmica de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia (2008). El seu últim llibre ésLa cocina de los valientes.