AL 'DOMINICAL'

Michael Fassbender: "No seré mai tan famós com Robert Pattinson o Brad Pitt, ni ganes"

L'actor irlandès d'origen alemany, present a la cartellera per partida doble, conversa amb la revista d'EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

La revistaDominical compta aquest diumenge amb 170 pàgines plenes d'entrevistes i reportatges, a més de les seccions habituals. La portada se l'enporta unnou actor de Hollywoodque farà parlar molt perquè últimament està molt sol·licitat pels directors.

Es diuMichael Fassbenderi és un atractiu irlandès d'origen alemany que va obtenir elpremi al millor actoren l'última edició delFestival de Venèciaamb la pel·lículaShame. Ara és a la cartellera per partida doble. EstrenaUn método peligroso, deDavid Cronenberg,i la setmana que ve arriba amb larevisiódel clàssicJane Eyre. "No seré mai tan famós com Robert Pattinson o Brad Pitt, ni ganes", assegura.

Entrevista amb Concha Velasco

Concha Velasco no decep mai i en l'entrevistad'aquest número delDominical deixa anar perles com aquesta: "¡Com vol que m'enamori si estic traumatitzada! ¿I qui s'ha d'enamorar de mi? Un senyor gran. Tan bona que estic". L'artista representa al Teatre Goya de BarcelonaConcha. Yo lo que quiero es bailar.

L'actriu Marta Eturatambé treu el cap per les pàgines delDominicalper mostrar-nos la seva nova faceta dedirectora teatralal capdavant de l'obraInvierno en el Barrio Rojo. La protagonista deMientras duermesiEvai vicepresidenta de l'Acadèmia de Cine es pregunta: "No entenc per què no agrada el cine espanyol. Però farem que la gent canviï aquesta idea".

La crisi grega, segons Márkaris

I del cine i el teatre, a la literatura amb un nou protagonista, l'escriptor grec Patros Márkaris, que a finals de gener rep a Barcelona elPremi Pepe Carvalho. L'autor delsbest-sellersdel comissari Jaritos confessa: "A Grècia tothom corre, però no es mou res. La crisi a Grècia és de sistema polític, resultat de la manera equivocada de com els polítics han entès la participació a Europa".

Literatura i gastronomia es fonen aLa cocina de los valientes, d'Ediciones B, escrit perPau Arenós i del qualDominicalselecciona un nouvocabularipost-nouvelle cuisine.

Notícies relacionades

I més personatges:Paolo Conte, el cantautor italià, que aquest 1 de desembre tanca a Barcelona el Festival Internacional de Jazz. I l'humoristaJoaquín Reyes, a qui la revista d'EL PERIÓDICO li llegeix la mà.

Finalment, viatja de la mà deXavier Moreta laNoruegadeRoald Amundsenara que, el 14 de desembre, es compleixen100 anysde l'arribada al pol Sudde l'explorador. Un suggerent i gèlid recorregut entrefiordsiaurores boreals.