LA RECEPTA
Mongetes estofades amb verdures

Eugenio Gámez serveix llegums a la seva parada.
Eugenio Gámez, propietari de Legumbres Gámez, una de les parades històriques del mercat de Montserrat, proposa un plat sa i, a més, econòmic en aquests temps de vaques magres.
INGREDIENTS ( 4 persones)
400 grams de mongetes d'or
Una albergínia
Dos carbassons
Un pebrot de romesco
Una cabeça d'alls
Un nap
Una ceba
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Poseu els llegums en remull de 10 a 12 hores. Renteu-los i reserveu-los. Peleu l'albergínia i talleu-la a quadrats. Feu el mateix amb el carbassó. Agafeu aquests ingredients més un nap sencer, una ceba sense trossejar i un pebrot de romesco i sofregiu-los. Afegiu-hi els alls esclafats però sense pelar i els llegums. Remeneu-ho tot fins que les verdures estiguin fetes. Afegiu-hi aigua i coeu-ho tot, de dues a tres hores, a foc molt lent. El resultat és un plat exquisit perquè les verdures formen una lleugera massa que els dóna un gust únic.
- Sentència del TSJC Condemnen la Sagrada Família per acomiadar una treballadora l’endemà de deixar d’estar blindada per tenir un fill
- De compres ¿Quan comencen les rebaixes d’estiu 2025? Dates de Zara, Mango i El Corte Inglés
- Préstecs Emancipació Illa llança una línia de crèdits sense interessos per ajudar els joves a pagar l’entrada del seu primer habitatge
- Repàs a 10 alcaldes de l’àrea de Barcelona en l’equador del mandat
- Previsió de finalitzar el 2030 La Generalitat i l’Hospitalet donen llum verda a un projecte de 144 milions per soterrar el tram final de la Granvia