LA RECEPTA
Mongetes estofades amb verdures

Eugenio Gámez serveix llegums a la seva parada.
Eugenio Gámez, propietari de Legumbres Gámez, una de les parades històriques del mercat de Montserrat, proposa un plat sa i, a més, econòmic en aquests temps de vaques magres.
INGREDIENTS ( 4 persones)
400 grams de mongetes d'or
Una albergínia
Dos carbassons
Un pebrot de romesco
Una cabeça d'alls
Un nap
Una ceba
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Poseu els llegums en remull de 10 a 12 hores. Renteu-los i reserveu-los. Peleu l'albergínia i talleu-la a quadrats. Feu el mateix amb el carbassó. Agafeu aquests ingredients més un nap sencer, una ceba sense trossejar i un pebrot de romesco i sofregiu-los. Afegiu-hi els alls esclafats però sense pelar i els llegums. Remeneu-ho tot fins que les verdures estiguin fetes. Afegiu-hi aigua i coeu-ho tot, de dues a tres hores, a foc molt lent. El resultat és un plat exquisit perquè les verdures formen una lleugera massa que els dóna un gust únic.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se
- Champions league Dembélé silencia l’Arsenal i acosta el PSG a la final de Múnic
- Apunt ¿S’ho imaginen?
- LA CITA DE MONTJUÏC Final guanyada, final per jugar
- PARTIT 100 AMB EL BARÇA Lamine Yamal: "La por la vaig deixar al parc de Mataró fa temps"