Debut a l'smart city expo congress

Seat confirma la seva entrada al mercat de la moto de la mà de Silence

La marca del grup Volkswagen presentarà el 19 de novembre la seva estratègia de mobilitat amb un escúter elèctric

El vehicle, equivalent a una moto de 125 cc, el produirà amb el fabricant barceloní i arribarà al mercat el 2020

seat-will-break-into-the-motorcycle-market-with-a-fully-electric-escooter 01 hq-1

seat-will-break-into-the-motorcycle-market-with-a-fully-electric-escooter 01 hq-1

1
Es llegeix en minuts
Alex Soler / Xavier Pérez

Luca de Meo, president de Seat, continua aprofundint en l’aposta de mobilitat sostenible de la marca. Després de rebre l’encàrrec del Grup Volkswagen de desenvolupar tots els conceptes de micromobilitat, Seat farà un altre pas més el  19 de desembre a Barcelona amb la presentació del seu primer prototip de motocicleta, un escúter 100% elèctric desenvolupat conjuntament per la marca de Martorell i Silence. Amb motiu de l’Smart City Expo World Congress, Seat mostrarà el primer vehicle nascut d’aquesta col·laboració sota el nom de Seat eScooter concept. 

La marca té previst començar a comercialitzar el model el 2020, per la qual cosa l’escúter que veurem a Barcelona serà bastant aproximat a la seva versió definitiva. Serà una moto amb unes prestacions similars a les d’un model de 125 cc, amb una bateria que superarà els 100 quilòmetres d’autonomia totalment elèctrica. La intenció de la companyia és comercialitzar l’escúter tant per a empreses com per a clients particulars.

Notícies relacionades

Amb l’eScooter, Seat continua augmentant el seu catàleg de propostes de mobilitat urbana, un camí que va iniciar amb l’eXs KickScooter (el patinet elèctric) que desenvolupa junt amb Segway, i va seguir amb el Minimó concept car (el quadricicle elèctric) per al qual encara espera un soci per produir-lo (Silence podria assumir-ho).

Junt amb l’escúter, per a la producció del qual Silence ha ampliat les seves instal·lacions de Molins de Rei, Seat mostrarà a l’Smart City Expo World Congress l’eMii, el seu cotxe 100% elèctric. La pròxima parada de Seat serà el model el-Born, el cotxe 100% elèctric amb plataforma MEB que el grup Volkswagen produirà a la planta alemanya de Zwickau junt amb el Volkwagen iD.3.

Temes:

Seat