26 maig 2020

Anar al contingut

Mundial de Superbike: Bautista firma a Assen la seva victòria 10 de 10

El pilot de Talavera de la Reina va completar les 21 voltes en la primera posició per mantenir el seu ple a la catedral de la velocitat i establir un nou rècord en la competició

Emilio Pérez de Rozas

Mundial de Superbike: Bautista firma a Assen la seva victòria 10 de 10

Vincent Jannink

L’espanyol   Álvaro Bautista manté el seu idil·li en el Campionat del Món de Superbike, en què acumula deu triomfs consecutius, després d’imposar-se aquest diumenge en la Carrera 1 al circuit d’Assen, cancel·lada dissabte per mal temps.

El pilot de Talavera de la Reina de l’equip Aruba.it Racing-Ducati va completar les 21 voltes en la primera posició per mantenir el seu ple a la catedral de la velocitat i establir un nou rècord en la competició. Bautista és el primer pilot de la història que guanya les deu proves inaugurals de la temporada. “Ha sigut increïble”, va afirmar Bautista després de la carrera.

“Aquest cap de setmana ha sigut difícil per a nosaltres. Divendres no teníem la millor sensació, però ahir vaig recuperar-la amb la moto. En condicions de fred patim més i sabia que seria una carrera difícil. Vaig tenir el ‘Jonny’ molt a prop. Estic content perquè en aquesta pista vaig haver de collar al límit fins al final. Estic content amb la meva actuació amb aquestes condicions”, va apuntar.

Líder destacat del campionat, Álvaro Bautista va batre per 3.130 segons el britànic Jonathan Rea (Kawasaki) i va sumar uns altres 25 punts al seu caseller. L’holandès Michael van der Mark (Yamaha) va ser tercer, a 4.934 segons del guanyador.

L’espanyol Héctor Barberá, que després de la seva ruptura amb el ‘Team Toth by Willirace’ en el Campionat del Món de Supersporten està competint a Assen en substitució de l’argentí Tati Mercado, va finalitzar en setzena posició. La Carrera 1 havia de disputar-se ahir, dissabte, però l’organització va decidir cancel·lar-la a causa del mal temps.