Mobilitat sostenible

La flota de la brigada de Parcs i Jardins de Mollet creix amb quatre vehicles elèctrics nous

Actualment, poc més del 45% de la flota de vehicles que poden ser elèctrics ja ho són

La flota de la brigada de Parcs i Jardins de Mollet creix amb quatre vehicles elèctrics nous

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha incorporat a les brigades municipals de gestió del verd urbà quatre vehicles elèctrics de l’estil ‘pick-up’ per poder donar servei als parcs, places i jardins de la ciutat.

Amb la incorporació dels nous vehicles, la brigada disposa ja d’un total de set automòbils elèctrics que substitueixen els de motor de gasolina i que pujaran a un total de nou amb la incorporació de dos ‘pick-ups’ elèctriques més les pròximes setmanes. Actualment, segons ha xifrat l’ajuntament, més del 45% de la flota de vehicles que poden ser elèctrics ja ho són.

«L’adquisició dels nous vehicles s’emmarca en el procés de renovació progressiva de tota la flota municipal de l’ajuntament per transformar el 100% dels vehicles que puguin ser elèctrics», ha puntualitzat el regidor coordinador de Governança, Territori i Acció Climàtica, Raúl Broto.

Notícies relacionades

La recàrrega de les bateries s’efectua a les naus de les brigades que amb el projecte Mollet Solar s’han equipat amb plaques fotovoltaiques i s’han convertit en instal·lacions locals d’autoproveïment.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet