Festa de la Ràdio

Ràdio Mollet premia amb el ‘Micròfon de l’Any’ la cineasta Neus Ballús

El guardó a ‘Notícia de l’Any’ se l’han emportat els Castellers de Mollet, que van fer la millor actuació de la seva història l’any passat

Ràdio Mollet premia amb el ‘Micròfon de l’Any’ la cineasta Neus Ballús
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el marc de la Festa de la Ràdio, celebrada el diumenge, 22 de gener, a Mollet (Vallès Oriental), la ràdio local va premiar la cineasta Neus Ballús, oriünda del municipi vallesà, amb el ’Micròfon de l’Any’ i als Castellers de Mollet amb el guardó de ‘Notícia de l’Any’.

Ballús, directora, guionista i productora de cine, ha sigut distingida amb el ‘Micròfon de l’Any’ després que durant la gala de l’any passat en els Premis Gaudí guanyés els distintius a millor pel·lícula i millor direcció pel film Sis dies corrents.

Durant la Festa, Ballús recordava que «quan vaig saber que em donaven aquest premi, el primer que vaig pensar és amb els meus avis, el Mateu i la Rosa, que fa 60 anys van venir a Mollet des d’un poblet de Terol buscant una vida millor en un lloc on no coneixien ningú i, ara, a mi, em donen el ‘Micròfon de l’Any’. Sens dubte estarien molt orgullosos».

Guardó a ‘Notícia de l’Any’

Al marge del ‘Micròfon de l’Any’, com és habitual, també s’ha entregat la ‘Notícia de l’Any’ per l’esdeveniment més noticiable del 2022 que en aquesta edició ha recaigut en els Castellers de Mollet després que l’any passat fessin la millor actuació de la seva història descarregant un 5 de 7, un 3 de 7 amb agulla i un 4 de 7 amb agulla.

Notícies relacionades

Segons l’expresident de l’entitat, Siscu Carvajal, «l’any 2022 ha sigut fabulós i hem superat tots els obstacles que, com a tot el món, ens va comportar la pandèmia. I per això vull agrair a tota la gent que forma part de la Colla i a la ciutat de Mollet en general per la seva implicació amb aquesta entitat, ja que en un any hem sumat cent nous socis

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet