Curs 2022-2023

El 20 de maig, últim dia per a preinscripcions a les escoles bressol de Mollet del Vallès

  • Tot i que les famílies han de realitzar el formulari de manera telemàtica, en cas de necessitar ajuda, es pot trucar al 93 563 51 25

El 20 de maig, últim dia per a preinscripcions a les escoles bressol de Mollet del Vallès
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns, 9 de maig, es va obrir el període de preinscripció i matriculació de les tres escoles bressol de Mollet del Vallès (Vallès Oriental): La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons. El període de preinscripció serà fins al 20 de maig i, un any més, les sol·licituds de preinscripció es faran de manera telemàtica a través de la web habilitada per l’ajuntament.

No obstant, des del consistori molletà recorden que, en cas de necessitar recolzament a l’hora de realitzar la preinscripció telemàtica, es pot trucar al 93 563 51 25.

Així, s’ha habilitat un espai a la web municipal on s’ofereix informació i imatges per poder conèixer el projecte, equipament i propostes de les tres escoles. També es poden conèixer en detall les escoles a través dels seus blogs: escolabressollaxarranca.blogspot.com, ebmlafiladoramollet.blogspot.com i ebmelspinetonesmollet.blogspot.com.        

Tarifació social i gratuïtat en el nivell P-2

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aplicarà la tarifació social a les escoles bressol amb l’objectiu de «continuar promovent una educació pública, inclusiva, universal i de qualitat».

Així, la tarifació social permetrà pagar la quota d’escolaritat en funció dels ingressos econòmics de cada família. Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica durant el mateix període de preinscripció, és a dir, del 9 al 20 de maig a través del mateix enllaç, on també hi ha un simulador per comprovar si es compleixen els requisits per rebre aquesta ajuda.

Notícies relacionades

La novetat per al curs vinent és que la Generalitat de Catalunya va anunciar l’1 d’abril la gratuïtat per al nivell P-2 a les Escoles Bressol Municipals. «Des de l’ajuntament s’està treballant per modificar l’ordenança municipal que regula aquests preus públics», remarquen des del consistori.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO