Teatre de petit format

La Tramolla de Mollet inclou dues obres de producció local al seu cicle de #TeatreDeProp

  • Una altra peça del Vallès i una valenciana completaran aquesta segona meitat de temporada

La Tramolla de Mollet inclou dues obres de producció local al seu cicle de #TeatreDeProp

La Tramolla

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre d’Art i Cultura La Tramolla de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha presentat les obres del seu cicle de #TeatreDeProp per al que resta de temporada, en la seva aposta per «consolidar una programació estable de teatre de petit format a la nostra ciutat». La programació inclou dues obres de producció local, una altra peça del Vallès i una quarta d’origen valencià. La intenció inicial era programar cinc funcions a partir del febrer –i així es va anunciar a les xarxes fa uns dies–, però per «causes alienes a la nostra voluntat finalment no es podrà celebrar la funció de La Figa», prevista per al dissabte 19 de febrer, han explicat des de La Tramolla en un comunicat

Així doncs, en aquesta segona meitat de temporada La Tramolla acollirà finalment quatre funcions entre els mesos de març i maig, programant una representació el tercer dissabte de cada mes i, com a clausura, una funció especial l’últim dissabte de maig, on s’estrenarà una nova producció molletana creada en residència a La Tramolla. Es tracta de l’estrena de l’espectacle escrit, dirigit i interpretat pel jove actor molletà Pau García Morillas, que es troba des de fa uns mesos en procés de creació en residència al centre de la Plana Lledó. Es tracta del monòleg Salai, el deixeble estimat, amb què García Morillas explora la polèmica figura del deixeble de Leonardo da Vinci.

Des del Centre d’Art i Cultura La Tramolla de Mollet assenyalen que ja es poden adquirir les entrades per a les quatre funcions, a dotze euros per al públic general i a deu euros per als socis de l’entitat. A més, adverteixen des de l’entitat, com a novetat, que els interessats poden comprar un abonament de temporada i veure les quatre obres per 40 euros –35 euros per als socis–.

Les altres obres de la temporada

El pròxim dissabte 19 de març a les 20.30 h s’encarregarà d’obrir el cicle, tornant a Mollet després de triomfar pels escenaris mexicans, la peça de teatre físic 30 anys, un acte poètic de resistència, creada pels fundadors de CRA’P Esther Freixa i Toni Cots. Que des de La Tramolla defensen que és una de les aportacions «més importants feta des de la nostra ciutat al món teatral contemporani».

El dia de Sant Jordi, també a les 20.30 h, l’entitat rebrà la visita dels valencians La Bullanga, la companyia liderada pel jove creador i dramaturg Adrián Novella, una de les veus «amb més projecció del panorama teatral de la comunitat veïna», amb una «multipremiada proposta de teatre interactiu fora dels teatres»: Joc de xiquetes.

Notícies relacionades

El dissabte 21 de maig, serà el torn de conèixer la companyia Fata Morgana Teatre, projecte liderat pel jove poeta, escriptor, dramaturg i director de Rubí Pol Borrell Falcó, amb els quals ha estrenat més d’una desena d’obres originals des de la seva creació, el 2016, a part de publicar dues novel·les i un poemari. De la ploma de Borrell Falcó surten també totes les històries de ‘Peces’, l’obra que presentaran a La Tramolla. Vuit actors de la companyia del Vallès Occidental construeixen aquest artefacte per experimentar amb les possibilitats del microteatre, un espectacle en permanent evolució on tots els gèneres, llenguatges, registres i possibilitats tenen cabuda.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet Teatre