Mollet del Vallès

Mollet amb Cuba participa en un enviament de material sanitari al poble cubà

  • Al gener va sortir del port de Barcelona cap al port de Mariel un contenidor de 40 peus carregat de medicaments i material ortopèdic

Mollet amb Cuba participa en un enviament de material sanitari al poble cubà

Mollet amb Cuba

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’entitat Mollet amb Cuba va participar en l’enviament a mitjans de gener d’aquest any d’un contenidor amb material sanitari amb destinació al poble cubà. Concretament, segons ha donat a conèixer l’associació de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), el passat 16 de gener va sortir del port de Barcelona cap al port de Mariel, a Cuba, un contenidor de 40 peus carregat de medicaments, material sanitari i ortopèdic.

El contenidor en el qual es va noliejar tot aquest material va ser una donació de l’empresa transitària Cotransa i des de l’entitat expliquen que s’ha omplert gràcies a les donacions recollides els últims mesos per la Plataforma de Solidaritat amb Cuba a Catalunya ‘Defensem Cuba’, de la que forma part Mollet amb Cuba.

Així, la plataforma molletana ha volgut agrair a totes les entitats, comerços i persones que «s’han afegit a aquesta campanya per pal·liar els danys que produeix un bloqueig de més de 60 anys per part dels Estats Units contra Cuba».

Notícies relacionades

Al seu torn, Mollet amb Cuba ja ha comunicat que continua recollint articles sanitaris amb la intenció d’omplir un nou contenidor amb destinació a Cuba.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO