Coronavirus

Els indicadors de la Covid-19 continuen disparats a Mollet i l’hospital comença a notar-ho

  • L’Ajuntament de Mollet diu estar «preocupat» per l’auge del coronavirus a la ciutat

  • L’Hospital de Mollet té actualment 11 persones ingressades a causa del coronavirus, unes de les quals és a l’uci

Els indicadors de la Covid-19 continuen disparats a Mollet i l’hospital comença a notar-ho

Hospital de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El govern de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha emès un comunicat aquest dilluns 22 de novembre en què afirma estar «preocupat» davant l’evolució dels principals indicadors de la Covid-19 a la ciutat i l’augment del nombre de persones ingressades a l’Hospital del municipi. Per exemple, l’Hospital de Mollet té actualment 11 persones ingressades a causa del coronavirus, unes de les quals és a l’uci. La setmana passada hi havia tres persones ingressades i cap a la unitat de cures intensives

Segons les últimes dades oficials, l’índex de rebrot a Mollet se situa ja en 381 i la velocitat de retransmissió, en 2,17 –la malaltia creix quan aquest indicador és superior a 1–. Són xifres que estan per sobre de les dades generals de Catalunya, amb un índex de rebrot de 207 i una velocitat de retransmissió d’1,46. L’OMS considera que el risc és «molt alt» quan l’índex de rebrot supera la xifra de 200.

Als centres educatius de Mollet hi ha 239 persones confinades, entre alumnes i professors, i 38 casos positius. D’altra banda, el 86,2% de la població de Mollet de més de 12 anys ja ha rebut la vacuna. Això vol dir que 40.650 molletencs tenen la pauta completa.

Notícies relacionades

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, insisteix que «això no ha acabat, no podem baixar la guàrdia». Monràs ha encoratjat la població a vacunar-se i remarca que «no fer-ho és una imprudència que posa en risc la salut col·lectiva i la vida de les persones».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO