Cinquena onada

43 persones ingressades a l’Hospital de Mollet per Covid, cinc més que fa una setmana

Un total de 34.669 veïns de la ciutat han rebut la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus

43 persones ingressades a l’Hospital de Mollet per Covid, cinc més que fa una setmana

FSM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Continua augmentant el nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet (Vallès Oriental) per Covid-19. Aquest dilluns hi ha 43 ingressats, cinc més que fa una setmana i 15 més que en fa dues. Així, des de l’Ajuntament de la ciutat vallesana expliquen que, de les persones ingressades amb la Covid, n’hi ha 4 que estan a l’uci.

L’índex de rebrot a Mollet del Vallès es manté en nivells extrems: 752. De fet, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) estima que per sobre de 200 el risc és molt alt. Així, segons les últimes dades de Salut, la velocitat de retransmissió actual és de 0,84.

D’altra banda, un total de 34.669 veïns de Mollet han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 i 30.811 ja tenen la pauta completa.

Notícies relacionades

No obstant, des de l’Ajuntament continuen fent una crida «a la responsabilitat i a l’estricte compliment de les mesures contra la pandèmia». De fet, Mollet del Vallès és un dels 163 municipis de Catalunya que tenen restringida la mobilitat entre la 1 h i les 6 h de la matinada. La Policia Municipal de Mollet va denunciar 19 persones de dilluns a diumenge de la setmana passada per no respectar el confinament nocturn.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO