finançament

Badi capta 26 milions d'euros

La plataforma de lloguer d'habitacions consolidarà els seus serveis actuals i entrarà a nous mercats, com Berlín

badi

badi

1
Es llegeix en minuts

La plataforma de lloguer d’habitacions Badi ha tancat una ronda de finançament d’uns 26 milions d’euros liderat pel fons nord-americà Goodwater Capital.

Es tracta de la primera inversió d’aquest fons en una empresa espanyola després de finançar anteriorment companyies com araSpotifyTwitter Facebook.

Amb aquesta nova ronda de sèrie B, Badi, que va ser fundada el 2015 per Carlos Pierre, el seu actual conseller delegat, eleva el seu finançament a 39 milions d’euros, segons ha informat avui en un comunicat.

La nova ronda ha comptat també amb la participació de Target Global, que compta en la seva cartera amb empreses com ara Delivery Hero i Blue Apron, junt amb Mangrove Capital i Spark Capital.

Després d’aquesta ronda, el consell d’administració de Badi incorpora a Tao Tao, cofundador de l’empresa tecnològica GetYourguide, que se suma d’aquesta manera a Alex Finkelstein, de Spark Capital; Nikolas Krawinkel, un dels primers inversors de Skype; a l’inversor Didac Lee i al mateix Carlos Pierre Trias de Bes, fundador i CEO de la companyia.

Els diners captats en aquesta ronda permetran a Badi consolidar els seus serveis a BarcelonaMadridLondres (Regne Unit), París (França) i Roma (Itàlia) i continuar la seva expansió obrint nous mercats a les principals capitals europees, començant per Berlín (Alemanya).

Així mateix, l’‘app’ incorporarà noves funcionalitats perquè els usuaris puguin fer totes les gestions ‘online’ des de qualsevol lloc del món de forma segura.

Notícies relacionades

La ronda, finalment, permetrà reforçar l’equip de les oficines centrals de Barcelona i consolidar-lo a Londres.

Badi és una plataforma que connecta els propietaris de vivendes amb aquelles persones que busquen una habitació de lloguer.