Projectes Singulars

Seixanta alumnes de quart d’ESO de Mataró fan estades formatives en empreses

  • L’objectiu és que es decideixin a acabar els estudis postobligatoris i que es continuïn formant

Seixanta alumnes de quart d’ESO de Mataró fan estades formatives en empreses

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Seixanta alumnes dels diferents centres educatius de Mataró (Maresme) han participat en la 15a edició dels Projectes Singulars, els quals tenen per objectiu animar la gent jove a acabar els estudis postobligatoris i a continuar formant-se.

El dimecres 1 de juny es va portar a terme la clausura de la 15a edició dels Projectes Singulars. L’institut Alexandre Satorras de Mataró va acollir aquest acte de clausura de reconeixement cap a l’alumnat per la seva participació en els projectes durant aquest curs 2021-2022. També es va voler agrair a les empreses i entitats de la ciutat la seva col·laboració a l’acollir aquests joves a les seves instal·lacions.

A l’acte hi van ser presents el regidor d’Ocupació i Empresa, Economia Social, Emprenedoria, Indústria i Polígons Industrials, Sergi Morales; el regidor de Presidència, Educació, Formació Professional i Universitat, Miquel Àngel Vadell, i Simó López, director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa ofereix estades formatives en empreses a alumnes de quart d’ESO amb l’objectiu que es decideixin a acabar l’ESO i a continuar els seus estudis postobligatoris, partint dels interessos treballats. «Aquest any s’han fet un total de 110 estades, en les quals l’alumnat ha millorat les seves competències transversals. Han adquirit coneixements pràctics, hàbits i valors relacionats amb el món laboral, així com informació de les diferents sortides professionals que els ofereix la professió explorada i els requeriments d’accés», defensen des de l’Ajuntament de Mataró.

Notícies relacionades

En l’edició d’aquest any hi han participat 60 alumnes dels centres educatius següents: INS Alexandre Satorras, INS Damià Campeny, INS Laia l’Arquera, INS Miquel Biada, INS Puig i Cadafalch, INS Thos i Codina i Escola GEM.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró