Beques

El TecnoCampus de Mataró repeteix el seu programa d’ajudes per a situacions derivades de la crisi de la Covid-19

Els beneficiaris d’aquestes beques excepcionals són tots els estudiants que han patit afectacions econòmiques a causa de la pandèmia

Seu del Tecnocampus de Mataró. 

Seu del Tecnocampus de Mataró.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró (Maresme), gràcies a la dotació econòmica de l’Ajuntament, posa en marxa de nou les Ajudes Covid-19 per a estudiants de grau que hagin patit afectacions econòmiques per la pandèmia del coronavirus. Es tracta d’un tipus d’ajudes de què es podran beneficiar tots els estudiants matriculats el curs 2021-2022, assenyalen des del centre, i que, segons va avançar Mataró Audiovisual, està dotada amb gairebé 200.000 euros.

La novetat respecte a la convocatòria de l’any passat és que en aquesta ocasió s’ha decidit que s’articuli en dues fases: la primera, la que s’obre ara, està destinada a estudiants de nou accés, els que comencen la Universitat el curs vinent; en la segona fase, al setembre, s’obrirà la convocatòria als estudiants de cursos posteriors, a partir de segon, i hi podran optar també els estudiants que obtinguin plaça en el TecnoCampus en la preinscripció universitària de setembre.

Així, des del TecnoCampus Mataró expliquen que l’objectiu d’obrir la convocatòria ara per a estudiants de primer és que aquells que triïn el TecnoCampus i obtinguin plaça en la preinscripció de juny sàpiguen, abans de la matrícula, si obtenen aquesta ajuda o no. «La dotació econòmica del fons permet preveure que tots els estudiants amb causes justificades obtindran aquesta ajuda, que l’any passat va beneficiar 124 estudiants», remarquen des del centre universitari.

Els beneficiaris d’aquesta línia d’ajudes excepcional són tots els estudiants que han patit afectacions econòmiques, seves o en el seu entorn familiar, que dificulten el pagament de la matrícula, i que són directament imputables a les conseqüències econòmiques de la pandèmia, com estar afectats per un ero o erto, una baixada d’ingressos en el cas d’empresaris i autònoms, entre d’altres.

Beques TecnoCampus

Notícies relacionades

A més, des del centre remarquen que continua oberta una altra línia d’ajudes: les beques TecnoCampus, a les quals poden optar estudiants de nou accés que després poden renovar la beca els cursos posteriors. Una línia que ja ha arribat a la seva novena edició.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO