Premis mobilitat

El RACC premia els treballs sobre seguretat viària d'estudiants catalans

Els principals premis han recaigut en centres educatius de Cassà de la Selva, Olot, Cervera i Mataró

zentauroepp43744354 racc joves i mobilitat classe gu foto jordi play180614100739

zentauroepp43744354 racc joves i mobilitat classe gu foto jordi play180614100739 / JORDI PLAY

1
Es llegeix en minuts
EFE

Estudiants de Cassà de la Selva, Olot, Cervera i Mataró s’han emportat els principals premis del’11è concurs Joves i Mobilitat, que organitza el RACC per promoure actituds responsables que contribueixin a una mobilitat sostenible i segura.

Un total de 1.698 joves entre 13 i 17 anys, procedents de 68 centres, han participat en l’edició d’aquests premis, que compten amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i els departaments d’Interior i Ensenyament de la Generalitat.

El premi a la millor classe, tant per la quantitat com per la qualitat dels treballs presentats, ha sigut per al grup de primer d’ESO A de La Salle Cassà, de Cassà de la Selva.

D’altra banda, el premi d’anunci gràfic ha sigut per a l’Institut La Garrotxa, d’Olot; el premi al’article d’opinió ha anat a parar al’Escola Maristes Valldemia, de Mataró, i l’Institut Antoni Torroja, de Cervera, s’ha emportat el premi al videorelat.

Notícies relacionades

En l’entrega dels premis, el president del RACC, Josep Mateu, ha destacat que la mobilitat "forma part de la vida de la gent" i ha recalcat la importància d’adquirir actituds responsables des de ben joves per incrementar la seguretat viària.

Més notícies de Mataró