Refugi climàtic

La piscina de Martorell serà gratuïta fins divendres, 25, per l’onada de calor

Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional, adoptada per l’ajuntament per combatre les temperatures extremes

DIRECTE I L’onada de calor a Barcelona i la resta de Catalunya

CONTEXT I Uns 70 municipis de Catalunya es troben en risc molt alt o extrem d’incendi forestal

La piscina de Martorell serà gratuïta fins divendres, 25, per l’onada de calor

AJUNTAMENT DE MARTORELL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Martorell permetrà fins divendres l’accés gratuït a la Piscina Municipal del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), amb motiu de les altes temperatures que s’esperen en els pròxims dies. El consistori assegura així que els veïns tinguin al seu abast un refugi climàtic on refrescar-se i apaivagar els efectes de la calor extrema: «Hem considerat oportú habilitar la piscina d’estiu i obrir-la de manera gratuïta com un espai més on la gent es pugui refrescar i suportar millor aquesta onada de calor», ha declarat l’alcalde accidental de Martorell, Albert Fernández.

El consistori afegeix que l’accés serà gratuït en tot el seu horari d’obertura per als empadronats a la ciutat. L’accés a la piscina, situada al carrer de Gelida, estarà obert en el seu horari habitual, des de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit, fins a completar-ne l’aforament màxim, cas en què es deixarà entrar la instal·lació a mesura que es vagi buidant.

Per accedir-hi, «caldrà ensenyar al control d’accés el DNI, un certificat d’empadronament o qualsevol document oficial que validi la residència a Martorell», apunta Fernández. «Hem reforçat el servei de socorristes, el d’atenció a l’usuari en recepció i el del personal que treballa a l’equipament, tenint en compte que es pot incrementar la quantitat de gent que es desplaci a la piscina».

Notícies relacionades

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que l’onada de calor es prolongui fins aquest divendres.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO de Martorell.