Des del local

Martorell aprova una declaració de solidaritat amb les víctimes de Turquia i Síria

La declaració, en la línia de les entitats municipalistes catalanes, compta amb el vistiplau de tots els grups del consistori

Martorell aprova una declaració de solidaritat amb les víctimes de Turquia i Síria

Ayuntamiento de Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Martorell (Baix Llobregat) expressa el condol als familiars de les persones que han perdut la vida als terratrèmols de fa dues setmanes a Turquia i Síria. Una Declaració Institucional, inclosa en el Ple Municipal d’aquest dilluns, se solidaritza amb la població afectada per la tragèdia.

El text s’alinea amb el manifest de les entitats municipalistes catalanes i amb les recomanacions del Comitè Català d’Ajuda Humanitària d’Emergència, que aposta per impulsar la solidaritat econòmica per pal·liar els efectes.

La tragèdia del 6 de febrer passat ha provocat ja més de 35.000 víctimes mortals i més d’un milió de persones desplaçades en refugis. Per això, l’administració local es reafirma en la seva «solidaritat amb les poblacions turca, siriana i kurda que han patit tantes pèrdues humanes, materials i patrimonials, i expressem el nostre suport per poder pal·liar els efectes d’aquesta tragèdia», apunta la Declaració.

Notícies relacionades

La Declaració va comptar amb el vistiplau de tots els grups. En la sessió van intervenir la regidora del PSC Pilar Torres, que va lloar «la ràpida resposta humanitària» a la tragèdia, tots els dispositius d’àmbit estatal i l’ajuda humanitària de les ONG.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell