a Madrid

Detinguts per robar material de col·leccionista de còmics i cine valorat en 600.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut dos individus com a presumptes autors d'aquestes sostraccions en trasters d'un complex de guardamobles

cine-comics / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut dos individus com a presumptes autors de la sostracció de material de col·leccionista de personatges de còmics i pel·lícules de cine valorat en 600.000 euros i del robatori amb força de set trasters més en un complex de guardamobles en el madrileny districte d’Usera, ha informat la  Prefectura Superior de la Policia de Madrid en una nota de premsa.

La investigació es va iniciar durant els mesos d’estiu quan es van començar a rebre denúncies de ciutadans que tenien llogats trasters en un complex de guardamobles i que havien sigut víctimes de robatoris amb força.

Els agents van esbrinar que dos individus tenien llogats dos trasters en aquest mateix lloc i que podien accedir sense problema al recinte. Com que les seves entrades quedaven registrades, els agents van confirmar que coincidien amb el moment en què es cometien els robatoris.

Figures de col·leccionista de gran valor

En un dels registres realitzats, els agents van detectar una gran quantitat de caixes que contenien objectes d’edició limitada molt valorats entre els col·leccionistes com figures o bustos de personatges coneguts de la ficció cinematogràfica.

Així, van identificar pels números de sèrie i altres característiques que les sostraccions havien sigut denunciades a principis d’aquest any. El seu propietari havia sigut víctima d’un robatori amb força al traster on els guardava i els va reconèixer.

Notícies relacionades

La Policia ha recuperat gran part dels objectes i en els pròxims dies es farà l’entrega al seu legítim propietari. Després dels registres dels dos trasters que tenien llogats al districte d’Usera, van detenir com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força i de receptació per passar posteriorment a disposició judicial.