procedent de la xina

Madrid rep aquesta setmana quatre tones de material sanitari

En el carregament arriben principalment mascaretes, donades per ciutats, entitats i universitats del gegant asiàtic

«Es van acabant els motius perquè Pedro Sánchez no deixi obrir» la capital, indica la vicealcaldessa Begoña Villacís

zentauroepp52992100 madrid avion200402175830

zentauroepp52992100 madrid avion200402175830 / Ministerio de Defensa

1
Es llegeix en minuts

La ciutat de Madrid rebrà aquesta setmana un total de quatre tones de material sanitari, principalment mascaretes, donades per ciutats, entitats i universitats xineses, ha avançat la vicealcadessa, Begoña Villacís, des del magatzem central del pla d’emergència municipal.

Tal com ha explicat, el consistori, des de l’àrea d’Internacional, va fer una crida a «ciutats xineses apel·lant a la solidaritat». Amb algunes, com Pequín, Madrid hi està agermanat. «Volíem agrair a Pequín, que nha enviat dues tones, Fujian i moltes altres ciutats. Els universitaris ens han deixat missatges d’ànim i de recolzament», ha valorat.

Amb tot això, Villacís considera que «es van acabant els motius perquè Sánchez no deixi obrir Madrid», que ara mateix està patint una «sagnia d’atur», amb persones que no han cobrat encara l’erto.

«Amb els epis, mascaretes, hàbits i amb responsabilitat i prudència de l’Ajuntament, és l’hora de reobrir Madrid i reactivar economia», ha expressat.

Notícies relacionades

Aquestes mascaretes seran repartides entre treballadors i es durà a terme una campanya entre comerciants i hotelers. «La confiança serà una cosa molt important, estan plenament preparats, i per això hem llançat una campanya de sensibilització també als madrilenys, perquè caldrà ser turistes a la mateixa ciutat», ha conclòs.