Noelia Posse

El PSOE-M eleva la pressió i vol la dimissió de l'alcaldessa de Móstoles

Fa el pas orgànic perquè sigui Ferraz qui decideixi si la suspèn o no cautelarment

zentauroepp42854757 graf9566  colmenar  madrid   09 04 2018   el secretario gene180412130430

zentauroepp42854757 graf9566 colmenar madrid 09 04 2018 el secretario gene180412130430 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

José Manuel Franco, secretari general del PSOE-M, ha insistit que va sol·licitar en privat a l’alcaldessa de Móstoles, Noelia Posse, que dimitís abans d’elevar a l’Executiva Federal del PSOE la petició de la seva suspensió cautelar de militància, després dels polèmics nomenaments de familiars i persones del seu entorn al consistori, i no descarta que pugui tirar endavant la seva expulsió del partit si manté la seva actitud.

En roda de premsa a la seu del PSOE-M, Franco ha exposat que l’alcaldessa no vol dimitir, a l’emparar-se que no ha comès cap delicte, una cosa que «és certa», i per això han decidit fer el pas orgànic perquè sigui Ferraz qui decideixi si la suspèn o no cautelarment.

«Veurem el que passa; pot quedar en una simple suspensió o portat a l’últim extrem donaria lloc a l’expulsió del partit. Ella s’ha guanyat el dret de pertànyer a la corporació de Móstoles, però la situació sembla indicar que haurà de fer un pas al costat i que un altre company assumeixi el seu lloc. 

Moció de Ciutadans

Notícies relacionades

El portaveu de Cs a l’Assemblea de Madrid, César Zafra, ha anunciat que Ciutadans impulsarà una moció de censura contra el govern de Móstoles.

En declaracions als mitjans de comunicació, Zafra ha assegurat que començaran la ronda de contactes amb la resta de grups municipals per intentar impulsar aquesta moció de censura i acabar amb la «situació insostenible» del municipi, després dels polèmics nomenaments de l’actual alcaldessa.