VENJANÇA

Mor el colombià tirotejat dilluns a Usera per un 'vuelto' de droga

Les primeres indagacions de la brigada d'homicidis apunten a una venjança entre bandes de narcotraficants

zentauroepp43469020 graf4591  vitoria  espa a   24 05 2018   fotograf a facilita180530121935

zentauroepp43469020 graf4591 vitoria espa a 24 05 2018 fotograf a facilita180530121935 / Policia Naciona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’home de 47 anys i nacionalitat colombiana tirotejat ahir en una urbanització del districte madrileny d’Usera ha mort aquest dimarts a l’Hospital 12 de Octubre, han confirmat fonts policials. Un succés molt semblant al que va patir ell mateix fa un any.

Les primeres indagacions de la brigada d’homicidis apunten que el crim està relacionat amb una venjança, concretament amb un 'vuelto’ de droga, una denominació d’argot policial que significa un robatori amb violència entre narcotraficants.

L’assassinat es va produir a les 15.51 hores al número 43 del carrer Ricardo Beltrán i Rozpide, al barri de Zofío. La víctima va arribar amb taxi a la urbanització, a la porta de la qual l’estaven esperant els presumptes homicides. Allà li van disparat dos trets, que li van impactar sobre l’hemitòrax esquerre i l’abdomen de la víctima. Després, van fugir corrent.

Autors arrestats

Quan van arribar els sanitaris del Samur-Protecció Civil van trobar la víctima amb dues ferides d’arma de foc sense orifici de sortida. El van traslladar conscient i intubat a l’Hospital 12 de Octubre de Madrid, on va ingressar en estat crític i avui ha mort conseqüència de les greus ferides.

Notícies relacionades

Poques hores després dels fets, els presumptes autors van ser arrestats per la policia. Es tracta d’un home espanyol d’origen colombià de 44 anys amb antecedents policials, un altre home espanyol d’origen colombià de 44 anys sense antecedents, una dona panamenya de 27 anys sense antecedents i una dona colombiana de 25 anys sense antecedents.

Els agents investiguen ara la relació amb la víctima i qui va efectuar els trets. Per això, la policia científica està mirant les càmeres de seguretat dels comerços pròxims i inspeccionant la casa de la víctima per determinar, tal com apunten alguns veïns, ques’havia convertit en un narcopis, molt habituals al Raval.

Temes:

Madrid Drogues