Els escàndols de Federico

El futur rei de Dinamarca ha protagonitzat una recent polèmica al ser fotografiat a Madrid en actitud pròxima a Genoveva Casanova

Els escàndols de Federico

LAURA ESTIRADO

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El dia de Nochebuena la televisió pública danesa va publicar una enquesta que donava el següent veredicte: el seu primogènit i fins fa unes hores hereu al tron, Federico de Dinamarca, seguia en el punt de mira després de les seves últimes polèmiques i embolics.

La més recent, la del novembre passat, quan en una visita privada a Madrid va ser fotografiat en actitud molt pròxima amb l’aristòcrata Genoveva Casanova, exparella de Cayetano Martínez de Irujo, fill de la duquessa d’Alba, amb qui té dos fills bessons. Pel que sembla, l’aristòcrata és una gran entesa en art i el va fer de cicerone al príncep en la seva ruta de museus, flamenc i gastronomia per la capital espanyola.

Sospita d’infidelitat

Notícies relacionades

Les fotos de la parella passejant pels carrers de Madrid i el fet que es publiqués que l’hereu de la Corona danesa va adormir al domicili madrileny de la model mexicana va posar la reialesa danesa en el focus mediàtic.

L’escándolo va coincidir, a més, amb la visita de Felipe i Letizia al país nòrdic. Les sospites d’infidelitat eren el xafardeig dins i fora del palau de Copenhaguen , i el sopar dels Reyes d’Espanya en honor de la família reial de Dinamarca va ser piratejat per la crua realitat matrimonial dels prínceps hereus Federico i Mary Donaldson.

Temes:

Dinamarca Focus