Incident a Riazan

Un incendi en una planta química de Rússia causa almenys 15 morts

  • Els primers indicis sobre les causes del sinistre apunten a un error humà en el maneig d’explosius

Un incendi en una planta química de Rússia causa almenys 15 morts

MINISTERIO DE EMERGENCIAS RUSO

1
Es llegeix en minuts
Marc Marginedas
Marc Marginedas

Periodista

Especialista en països de l'antiga Unió soviètica i el món àrab-islàmic.

ver +

Un incendi precedit d’una potent explosió ha destruït per complet una planta de fabricació de pólvora i productes químics a Riazan, localitat a uns 180 quilòmetres a l’est de Moscou, i ha causat almenys 15 morts. Segons van assegurar fonts ben informades a l’agència TASS, la deflagració es va produir a causa de l’incompliment de les normes tècniques vigents pel personal, tot i que oficialment .

Notícies relacionades

Els tallers de treball han quedat completament destruïts, i tan sols es manté dreta una única construcció. La catàstrofe es va produir passades les 8.00 hores (una hora menys a Espanya) en un edifici d’una planta on s’emmagatzema la pólvora. Els cadàvers de totes les víctimes han sigut trobats pels equips de rescat, i el foc, a mig matí, havia sigut completament extingit.

Ball de xifres

El Govern regional de Riazan ha informat de l’existència de 15 morts, tot i que les agències russes d’informació eleven la xifra total de defuncions a 16. En el moment de l’explosió, hi havia a l’interior de la fàbrica un total de 17 persones.

Temes:

Rússia Incendis