L’explosió d’un camió cisterna deixa almenys vint morts al nord del Líban

Passa un any després de la gran explosió a Beirut

L’explosió d’un camió cisterna deixa almenys vint morts al nord del Líban
1
Es llegeix en minuts

Almenys 20 persones han mort i set han resultat ferides a causa de l’explosió d’un camió cisterna que transportava gasolina al districte d’Akkar, al nord del Líban.

La Creu Roja al Líban ha informat en el seu compte de Twitter que els seus equips han transportat als hospitals de la zona «20 cadàvers i més de 7 ferits per l’explosió d’un camió cisterna».

Mitjans locals han indicat més d’una vintena de ferits que estan sent trasllats a hospitals a Akkar i a Trípoli. L’Exèrcit, agents de seguretat i serveis d’emergències estan participant en l’evacuació de les víctimes, segons indica ‘An Nahar’.

Notícies relacionades

El 4 d’agost del 2020, una explosió al port de la capital, Beirut, es va saldar amb més de 200 morts i enormes danys materials. Les explosions van tenir lloc en un moment en què el Líban passa una greu crisi econòmica i van desencadenar una nova onada de protestes que es va saldar amb la dimissió del primer ministre, Hassan Diab, que segueix en funcions en vista de la falta d’un acord sobre un nou Govern.

Aquest dissabte l’Exèrcit del Líban ha anunciat que confiscarà tota la gasolina que hi ha a les estacions de servei amb vista a la seva distribució gratuïta entre una població assolada per la crisi de combustible i la falta de subministraments.